• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
به مناسبت روز اورژانس
دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشكی البرز با نیروهای خدوم اورژانس پیش بیمارستانی
دکتر فتحی : ناوگان اورژانس البرز باید به سه برابر ظرفیت موجود ارتقا یابد / اضافه شدن دو آمبولانس ، پنج موتور لانس و دودستگاه خودرو پاجرو و فوتون به ناوگان البرز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – صبح امروز همزمان با چهل و پنجمین سالروز تاسیس اورژانس مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه در محل مرکز اورژانس پیش بیمارستان و حوادث در استان برگزار شد .

در این مراسم دکتر محمد فتحی  ضمن دیدار با کارکنان اورژانس 115 البرز با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر از تلاش های شبانه روزی پیشگامان سلامت تقدیر کرد.

سرپرست دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک روز ارزشمند اورژانس وفوریت های پزشکی به تمامی سپید پوشان این عرصه گفت : نیروهای اورژانس خط شکن های تیم سلامت هستند و یکی از نقاط قوت اورژانس روحیه ی جهادی و ایثارگری پرسنل آن است که به ویژه در دوران مبارزه با کرونا بیش از پیش این امر نمایان شد.

دکتر فتحی به شرایط ویژه و حساس استان البرز از جمله مسیر راه های  مواصلاتی ، حوادث ترافیکی ، مناطق صعب العبور و حادثه خیز اشاره کرد و افزود: ناوگان البرز باید به سه برابر ظرفیت موجود ارتقاء  یابد تا بتواند پاسخگوی نیاز های استان و استان های هم جوار در مواقع بحرانی و حوادث باشد .

سرپرست دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه ویژه اورژانس البرز در امداد رسانی در مواقع بحرانی به ویژه برای استان تهران خاطر نشان کرد: توسعه  نیروی انسانی ، شناسایی مناطق مناسب جهت راه اندازی پایگاه های اورژانس و تقویت ناوگان اورژانس و افزایش پد های بالگرد باید در دستور کار قرار بگیرد

وی خدمت در حرفه ی امداد رسانی و اورژانس را از پر افتخارترین کارها برشمرد و افزود : نیروهای خدوم اورژانس با وجود همه ی سختی ها ، مرارت ها و یا حتی آسیب ها و مصدومیت هایی که در حین ماموریت ها متحمل می شوند لحظه ای از این خدمت شریف دست بر نمی دارند و این در دوران مبارزه با کرونا به زیبایی به تصویر کشیده شد.

دکتر فتحی در ادامه عنوان کرد: به زودی ، ظرف یک هفته ی آینده 5 موتور لانس ، 2 آمبولانس ، یک دستگاه خودروی پاجرو  و یک دستگاه خودروی فوتون به ناوگان اورزانس البرز اضافه خواهد شد.

سرپرست دانشگاه در ادامه از پایگاه اورژانس سرداران شهید  بازدید کرد و با اهدای شاخه گل ضمن تقدیر از پرسنل فوریت های پزشکی ، روز اورژانس به سپیدپوشان این عرصه تبریک گفت.